Comodo Secured website og free shipping with PostenGratis kundeservice    33 47 59 51     kundeservice@gpsforbarn.no
Alle varer sendes fra vårt lager i Sandefjord - Fri frakt med Posten!

Din ordre sendes innen 2 virkedager (men ofte innen 24 timer). Du mottar en epost med sporingsnummer når pakken din er sendt.

Trykk her for å se en sammeligning av alle klokkene våre
Våre salgsvilkår

Sikkerhet og personvern

Sist oppdatert 8. november 2017

Kortversjon

Nedenfor følger de juridiske formuleringer og detaljer. For deg som ikke ønsker å lese alt dette, har vi laget en kortversjon:

  1. Historisk sporingsdata fra klokken slettes automatisk etter 365 dager fra våre servere
  2. Vi tar sikkerhet alvorlig, og jobber proaktivt med å beskytte produktene våre og dataene som vi samler inn for deg
  3. Endringer i salgsvilkår, personvernshåndtering og sikkerhet publiseres på våre Facebooksider
  4. Alle personopplysninger behandles konfidensielt og kan slettes av oss hvis du ønsker det (send oss en epost eller ring oss hvis du ønsker at vi sletter opplysninger om deg)
  5. Hvis du ønsker at vi fjerner sporingsdataen (som klokken din har sendt) fra serveren, så tar du kontakt med oss per epost eller telefon.

 


Sikkerhet

Klokken

Klokken sender sine data (som posisjon, alarmmeldinger osv.) over en kryptert forbindelse til servere i Tyskland. Posisjonsdata blir liggende der i 7 dager etter at klokken ble sist slått av.

Vi gjør jevnlige vurderinger av sikkerheten på klokkene, og vi kommer med oppdateringer av programvaren når det kreves. Lik våre facebooksider (https://www.facebook.com/gpsforbarn/) for å få de siste oppdateringene. Vi sender også ut epost til kunder hvis en oppdatering kreves.

Mobilappen

Mobilappen henter data fra serverene i Tyskland over en kryptert forbindelse. Mobilappen er sikret med et unikt brukernavn og passord. Du kan selv endre både brukernavnet og passordet til din konto. Vi oppdaterer mobilappen jevnlig for å forbedre tjenesten, og lukke sikkerhetshull. Vi anbefaler at du lar mobiltelefonen din oppdatere mobilappen vår automatisk.

Mobilappen sender sine data (alt som du velger under innstillinger og profil) over en kryptert forbindelse til servere i Tyskland. Dataen blir liggende der til du velger å avslutte din konto og ditt kundeforhold med GPSforbarn.no. Send en epost til kundeservice@gpsforbarn.no for å avslutte din konto og ditt kundeforhold. Vi sletter din informasjon innen 2 virkedager.

Serverene i Tyskland eies og driftes av Amazon. Dataene på serverene eies av 3GELECTRONICS CO.,LTD. Amazon og 3GElectronics holder serverprogramvaren og antivirus oppdatert, og tester den for sikkerhetsproblematikk .

Våre nettsider

Ved kjøp, legger du igjen ditt navn, adresse, postnummer og fødselsdato på vår server. Dette lagres hos oss inntil du ønsker å bli slettet. Disse opplysningene gis ikke videre til tredjepart uten at du spesifikt ber om det. Send en epost til ks@gpsforbarn.no hvis du ønsker at vi sletter opplysninger om deg.


Personvern

Klokken og mobilappen

Klokken sender posisjonsinformasjon til serverene i Tyskland.

Serverene i Tyskland eies og driftes av Amazon. Dataene på serverene eies av 3GELECTRONICS CO.,LTD. Dataen blir liggende der til du velger å avslutte din konto og ditt kundeforhold med GPSforbarn.no. Send en epost til kundeservice@gpsforbarn.no for å avslutte din konto og ditt kundeforhold. Vi sletter din informasjon innen 2 virkedager.

3GELECTRONICS CO.,LTD. utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart.

Våre nettsider

GPSforbarn.no utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart hvis ikke du har bedt om å få motta et gratis kontantkort under bestilling av varen. Isåfall vil ditt navn og din fødselsdatoen sendes til Talkmore.

GPSforbarn.no registrerer kun personopplysninger som er nødvendige for å håndtere og identifisere kunder og ordre. Iht. Personopplysningsloven har enhver som ber om det rett til innsyn i en virksomhets behandling av personopplysningen. Send en epost til ks@gpsforbarn.no hvis du ønsker at vi sletter opplysninger om deg, eller hvis du ønsker å få oppgitt hvilke opplysninger vi har om deg.

Du kan ta kontakt med Talkmore (www.talkmore.no) for å få innsyn i Talkmore sin behandling av kundeopplysninger. Ta direkte kontakt med Talkmore hvis du ønsker at Talkmore sletter opplysninger om deg, eller hvis du ønsker å få oppgitt hvilke opplysninger Talkmore har om deg.

3GELECTRONICS CO.,LTD. utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart.


Enkel installasjon

Det er lett å ta i bruk klokken. Du behøver følgende:

  • Ti minutter av din tid
  • En mobiltelefon (Android eller iPhone)

Vi sender med en video som forklarer enkelt og greit hva du skal gjøre.

Vil du at vi setter den opp for deg, eller trenger du hjelp? Ring oss når som helst på 33 47 59 51.

Mine to barn bruker klokkene hver eneste dag. Nå vet jeg eksakt når de er på skolen og når de har forlatt SFO. Endelig!
Veronica og Lars
Veronica og Lars Gift
Vi har hatt mang en diskusjon om når jentungen skulle få lov til å leke alene med barna i gata. Nå slipper vi å engste oss.
Jeg er veldig fornøyd. Nå vet vi hvor barna er hele tiden. Det fungerer til og med når vi er på ferie i Polen. Tusen takk :)